Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
Назва: Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування
Інші назви: Introduction of «Sous Vide» technology in catering establishments
Автори: Іщенко, Ольга Вікторівна
Ishchenko, Olha
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Ключові слова: «Sous Vide» технологія;«Sous Vide» technology;вакуум;vacuum;вакууматор;vacuum sealer;температурний режим;temperature regime;напівфабрикати подовженого терміну зберігання;semi-finished products with extended shelf life
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іщенко О.В. Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування /О.В. Іщенко, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 20 – 21.
Короткий огляд (реферат): У роботі представлено огляд щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.
Опис: The paper presents an overview of the prospects for implementing "Sous Vide" technology in catering establishments for the production of semi-finished products with an extended shelf life and the preparation of dishes with improved organoleptic characteristics and increased biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
УДК: 641.5:642.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vprovadzhennia_«Sous Vide»_tekhnolohii (1).pdf636,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.