Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Ольга Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ishchenko, Olha | - |
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochiі, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T10:49:56Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T10:49:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Іщенко О.В. Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування /О.В. Іщенко, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 20 – 21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536 | - |
dc.description | The paper presents an overview of the prospects for implementing "Sous Vide" technology in catering establishments for the production of semi-finished products with an extended shelf life and the preparation of dishes with improved organoleptic characteristics and increased biological value. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі представлено огляд щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | «Sous Vide» технологія | uk_UA |
dc.subject | «Sous Vide» technology | uk_UA |
dc.subject | вакуум | uk_UA |
dc.subject | vacuum | uk_UA |
dc.subject | вакууматор | uk_UA |
dc.subject | vacuum sealer | uk_UA |
dc.subject | температурний режим | uk_UA |
dc.subject | temperature regime | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати подовженого терміну зберігання | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products with extended shelf life | uk_UA |
dc.title | Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Introduction of «Sous Vide» technology in catering establishments | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 641.5:642.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vprovadzhennia_«Sous Vide»_tekhnolohii (1).pdf | 636,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.