Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщенко, Ольга Вікторівна-
dc.contributor.authorIshchenko, Olha-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochiі, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-10T10:49:56Z-
dc.date.available2025-02-10T10:49:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІщенко О.В. Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування /О.В. Іщенко, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 20 – 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536-
dc.descriptionThe paper presents an overview of the prospects for implementing "Sous Vide" technology in catering establishments for the production of semi-finished products with an extended shelf life and the preparation of dishes with improved organoleptic characteristics and increased biological value.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі представлено огляд щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subject«Sous Vide» технологіяuk_UA
dc.subject«Sous Vide» technologyuk_UA
dc.subjectвакуумuk_UA
dc.subjectvacuumuk_UA
dc.subjectвакууматорuk_UA
dc.subjectvacuum sealeruk_UA
dc.subjectтемпературний режимuk_UA
dc.subjecttemperature regimeuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати подовженого терміну зберіганняuk_UA
dc.subjectsemi-finished products with extended shelf lifeuk_UA
dc.titleВпровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeIntroduction of «Sous Vide» technology in catering establishmentsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc641.5:642.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vprovadzhennia_«Sous Vide»_tekhnolohii (1).pdf636,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.