Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
Title: Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування
Other Titles: Introduction of «Sous Vide» technology in catering establishments
Authors: Іщенко, Ольга Вікторівна
Ishchenko, Olha
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Keywords: «Sous Vide» технологія;«Sous Vide» technology;вакуум;vacuum;вакууматор;vacuum sealer;температурний режим;temperature regime;напівфабрикати подовженого терміну зберігання;semi-finished products with extended shelf life
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Іщенко О.В. Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування /О.В. Іщенко, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 20 – 21.
Abstract: У роботі представлено огляд щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.
Description: The paper presents an overview of the prospects for implementing "Sous Vide" technology in catering establishments for the production of semi-finished products with an extended shelf life and the preparation of dishes with improved organoleptic characteristics and increased biological value.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13536
metadata.dc.identifier.udc: 641.5:642.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vprovadzhennia_«Sous Vide»_tekhnolohii (1).pdf636,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.