Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534
Назва: Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки
Інші назви: Automated production of hard cheeses: from molding to packaging
Автори: Шпаківський, Олег Петрович
Shpakivskyi, Oleg
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Ключові слова: автоматичні технологічні лінії;automatic technological lines;обладнання;equipment;сировиготовлювач;cheese maker;формувальний агрегат;molding unit;твердий сир;hard cheese
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шпаківський О.П. Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки / О.П.Шпаківський, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 82 – 83.
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено автоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлені переваги щодо використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам.
Опис: The work investigates automatic technological lines equipped with modern equipment. The advantages of using closed vertical cheese makers are established. Cheeses are formed on classic horizontal and new generation molding units that meet European requirements.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534
УДК: 1.637.354
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аvtomatyzovane_vyrobnytstvo_tverdykh.pdf628,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.