Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534
Title: Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки
Other Titles: Automated production of hard cheeses: from molding to packaging
Authors: Шпаківський, Олег Петрович
Shpakivskyi, Oleg
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Keywords: автоматичні технологічні лінії;automatic technological lines;обладнання;equipment;сировиготовлювач;cheese maker;формувальний агрегат;molding unit;твердий сир;hard cheese
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Шпаківський О.П. Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки / О.П.Шпаківський, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 82 – 83.
Abstract: В роботі досліджено автоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлені переваги щодо використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам.
Description: The work investigates automatic technological lines equipped with modern equipment. The advantages of using closed vertical cheese makers are established. Cheeses are formed on classic horizontal and new generation molding units that meet European requirements.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534
metadata.dc.identifier.udc: 1.637.354
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
аvtomatyzovane_vyrobnytstvo_tverdykh.pdf628,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.