Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпаківський, Олег Петрович-
dc.contributor.authorShpakivskyi, Oleg-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochiі, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-10T10:47:20Z-
dc.date.available2025-02-10T10:47:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШпаківський О.П. Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки / О.П.Шпаківський, В.М. Надточій // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 82 – 83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13534-
dc.descriptionThe work investigates automatic technological lines equipped with modern equipment. The advantages of using closed vertical cheese makers are established. Cheeses are formed on classic horizontal and new generation molding units that meet European requirements.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі досліджено автоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлені переваги щодо використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectавтоматичні технологічні лініїuk_UA
dc.subjectautomatic technological linesuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectсировиготовлювачuk_UA
dc.subjectcheese makeruk_UA
dc.subjectформувальний агрегатuk_UA
dc.subjectmolding unituk_UA
dc.subjectтвердий сирuk_UA
dc.subjecthard cheeseuk_UA
dc.titleАвтоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковкиuk_UA
dc.title.alternativeAutomated production of hard cheeses: from molding to packaginguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc1.637.354uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аvtomatyzovane_vyrobnytstvo_tverdykh.pdf628,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.