Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13526
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрош, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorYerosh, Alexander-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-07T10:32:49Z-
dc.date.available2025-02-07T10:32:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЄрош О.С. Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбас / О.С. Єрош, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. магістрантів (БНАУ, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква, 2022.– С. 4–5.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13526-
dc.descriptionThe paper examines the functional properties of boiled sausage with the addition of wheat fiber. The use of wheat fiber in the technology of boiled sausages allows to improve the rheological characteristics of minced meat, due to its high moisture-binding ability, to improve the molding process, and to increase the yield of the finished productuk_UA
dc.description.abstractУ роботі розглядаються функціональні властивості вареної ковбаси з додаванням пшеничної клітковини. Використання пшеничної клітковини у технології варених ковбас дозволяє покращити реологічні характеристики фаршу, завдяки високій вологозв'язуючій здатності, поліпшити процес формування, збільшити вихід готового продуктуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectcooked sausagesuk_UA
dc.subjectпшенична клітковинаuk_UA
dc.subjectwheat fiberuk_UA
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UA
dc.subjectfunctional propertiesuk_UA
dc.subjectвологоутримуюча та вологозв´язуюча здатністьuk_UA
dc.subjectmoisture-retaining and moisture-binding capacityuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбасuk_UA
dc.title.alternativePhysicochemical and functional properties of cooked sausagesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.523.04uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fizyko-khimichni_ta_funktsionalni.pdf723,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.