Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13526
Title: | Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбас |
Other Titles: | Physicochemical and functional properties of cooked sausages |
Authors: | Єрош, Олександр Сергійович Yerosh, Alexander Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Keywords: | варені ковбаси;cooked sausages;пшенична клітковина;wheat fiber;функціональні властивості;functional properties;вологоутримуюча та вологозв´язуюча здатність;moisture-retaining and moisture-binding capacity |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Єрош О.С. Фізико-хімічні та функціональні властивості варених ковбас / О.С. Єрош, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. магістрантів (БНАУ, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква, 2022.– С. 4–5. |
Abstract: | У роботі розглядаються функціональні властивості вареної ковбаси з додаванням пшеничної клітковини. Використання пшеничної клітковини у технології варених ковбас дозволяє покращити реологічні характеристики фаршу, завдяки високій вологозв'язуючій здатності, поліпшити процес формування, збільшити вихід готового продукту |
Description: | The paper examines the functional properties of boiled sausage with the addition of wheat fiber. The use of wheat fiber in the technology of boiled sausages allows to improve the rheological characteristics of minced meat, due to its high moisture-binding ability, to improve the molding process, and to increase the yield of the finished product |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13526 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.523.04 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fizyko-khimichni_ta_funktsionalni.pdf | 723,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.