Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069| Назва: | Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами | 
| Інші назви: | Fermentation of cow's milk analogues by lactic acid cultures | 
| Автори: | Цебро, Анастасія Дмитрівна Tsebro, Anastasiya  | 
| Ключові слова: | технологія виробництва;production technology;ферментація;fermentation;аналоги молока коров’ячого;analogues of cow's milk;функціональні продукти;functional products;культури мікроорганізмів;cultures of microorganisms | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Цебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71. | 
| Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностю | 
| Опис: | The peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzed | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069 | 
| УДК: | 637.136.5:579.83/.88:633/635 | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.