Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цебро, Анастасія Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Tsebro, Anastasiya | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:21:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:21:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Цебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069 | - |
dc.description | The peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzed | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностю | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | production technology | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | аналоги молока коров’ячого | uk_UA |
dc.subject | analogues of cow's milk | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | functional products | uk_UA |
dc.subject | культури мікроорганізмів | uk_UA |
dc.subject | cultures of microorganisms | uk_UA |
dc.title | Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами | uk_UA |
dc.title.alternative | Fermentation of cow's milk analogues by lactic acid cultures | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.136.5:579.83/.88:633/635 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.