Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦебро, Анастасія Дмитрівна-
dc.contributor.authorTsebro, Anastasiya-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:21:24Z-
dc.date.available2024-06-26T11:21:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069-
dc.descriptionThe peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzeduk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностюuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectаналоги молока коров’ячогоuk_UA
dc.subjectanalogues of cow's milkuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectкультури мікроорганізмівuk_UA
dc.subjectcultures of microorganismsuk_UA
dc.titleФерментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиuk_UA
dc.title.alternativeFermentation of cow's milk analogues by lactic acid culturesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.136.5:579.83/.88:633/635uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.