Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
Title: Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами
Other Titles: Fermentation of cow's milk analogues by lactic acid cultures
Authors: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasiya
Keywords: технологія виробництва;production technology;ферментація;fermentation;аналоги молока коров’ячого;analogues of cow's milk;функціональні продукти;functional products;культури мікроорганізмів;cultures of microorganisms
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Цебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71.
Abstract: Проаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностю
Description: The peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzed
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
metadata.dc.identifier.udc: 637.136.5:579.83/.88:633/635
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf1,73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.