Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
Назва: | Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами |
Інші назви: | Fermentation of cow's milk analogues by lactic acid cultures |
Автори: | Цебро, Анастасія Дмитрівна Tsebro, Anastasiya |
Ключові слова: | технологія виробництва;production technology;ферментація;fermentation;аналоги молока коров’ячого;analogues of cow's milk;функціональні продукти;functional products;культури мікроорганізмів;cultures of microorganisms |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Цебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностю |
Опис: | The peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069 |
УДК: | 637.136.5:579.83/.88:633/635 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.