Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
Назва: Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами
Інші назви: Fermentation of cow's milk analogues by lactic acid cultures
Автори: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasiya
Ключові слова: технологія виробництва;production technology;ферментація;fermentation;аналоги молока коров’ячого;analogues of cow's milk;функціональні продукти;functional products;культури мікроорганізмів;cultures of microorganisms
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цебро А. Д. Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурами / А. Д. Цебро // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 70–71.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано особливості технології ферментації рослинних аналогів молока та важливість підбору культури для заквашування з метою одержання функціонального продукту з покращеними органолептичними показниками та підвищеною харчовою цінностю
Опис: The peculiarities of the fermentation technology of plant analogs of milk and the importance of selecting a culture for fermentation with the use of preserving the functional state with improved organoleptic indicators and increased nutritional value of the product are analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12069
УДК: 637.136.5:579.83/.88:633/635
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fermentatsiia_analohiv_moloka.pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.