Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКомісарчук, Ірина Леонідівна-
dc.contributor.authorKomissarchuk, Irina-
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSlіusarenko, Serhii-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:20:00Z-
dc.date.available2024-06-26T11:20:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКомісарчук І. Л. Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів / І. Л. Комісарчук, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 30-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068-
dc.descriptionTo ensure the effectiveness of the technology for the production of soft cheeses, at the stage of calculating the pressure for the process of homogenization of raw materials, the correct calculation must take into account the ratio of the area of fat globules to the mass fraction of protein in the resulting product.uk_UA
dc.description.abstractДля забезпечення ефективності технології виробництва м’яких сирів, на етапі розрахунку тиску за процесу гомогенізації сировини, правильний розрахунок повинен враховувати співвідношення площі жирових кульок до масової частки білку в одержуваному продукті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгомогенізаціяuk_UA
dc.subjecthomogenizationuk_UA
dc.subjectсирне зерноuk_UA
dc.subjectcurd grainuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectмасова часткаuk_UA
dc.subjectmass fractionuk_UA
dc.subjectізоелектрична точка казеїнуuk_UA
dc.subjectisoelectric point of caseinuk_UA
dc.titleРоль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівuk_UA
dc.title.alternativeThe role of the homogenization process of dairy raw materials in ensuring the efficiency of soft cheese production technologyuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.352:637.134uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rol_protsesu_homohenizatsii.pdf570,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.