Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комісарчук, Ірина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Komissarchuk, Irina | - |
dc.contributor.author | Слюсаренко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Slіusarenko, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:20:00Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:20:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Комісарчук І. Л. Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів / І. Л. Комісарчук, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 30-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068 | - |
dc.description | To ensure the effectiveness of the technology for the production of soft cheeses, at the stage of calculating the pressure for the process of homogenization of raw materials, the correct calculation must take into account the ratio of the area of fat globules to the mass fraction of protein in the resulting product. | uk_UA |
dc.description.abstract | Для забезпечення ефективності технології виробництва м’яких сирів, на етапі розрахунку тиску за процесу гомогенізації сировини, правильний розрахунок повинен враховувати співвідношення площі жирових кульок до масової частки білку в одержуваному продукті. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | гомогенізація | uk_UA |
dc.subject | homogenization | uk_UA |
dc.subject | сирне зерно | uk_UA |
dc.subject | curd grain | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | масова частка | uk_UA |
dc.subject | mass fraction | uk_UA |
dc.subject | ізоелектрична точка казеїну | uk_UA |
dc.subject | isoelectric point of casein | uk_UA |
dc.title | Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів | uk_UA |
dc.title.alternative | The role of the homogenization process of dairy raw materials in ensuring the efficiency of soft cheese production technology | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.352:637.134 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
rol_protsesu_homohenizatsii.pdf | 570,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.