Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
Title: Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів
Other Titles: The role of the homogenization process of dairy raw materials in ensuring the efficiency of soft cheese production technology
Authors: Комісарчук, Ірина Леонідівна
Komissarchuk, Irina
Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Serhii
Keywords: гомогенізація;homogenization;сирне зерно;curd grain;жирові кульки;fat globules;масова частка;mass fraction;ізоелектрична точка казеїну;isoelectric point of casein
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Комісарчук І. Л. Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів / І. Л. Комісарчук, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 30-31.
Abstract: Для забезпечення ефективності технології виробництва м’яких сирів, на етапі розрахунку тиску за процесу гомогенізації сировини, правильний розрахунок повинен враховувати співвідношення площі жирових кульок до масової частки білку в одержуваному продукті.
Description: To ensure the effectiveness of the technology for the production of soft cheeses, at the stage of calculating the pressure for the process of homogenization of raw materials, the correct calculation must take into account the ratio of the area of fat globules to the mass fraction of protein in the resulting product.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
metadata.dc.identifier.udc: 637.352:637.134
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
rol_protsesu_homohenizatsii.pdf570,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.