Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
Назва: Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів
Інші назви: The role of the homogenization process of dairy raw materials in ensuring the efficiency of soft cheese production technology
Автори: Комісарчук, Ірина Леонідівна
Komissarchuk, Irina
Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Serhii
Ключові слова: гомогенізація;homogenization;сирне зерно;curd grain;жирові кульки;fat globules;масова частка;mass fraction;ізоелектрична точка казеїну;isoelectric point of casein
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Комісарчук І. Л. Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирів / І. Л. Комісарчук, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 30-31.
Короткий огляд (реферат): Для забезпечення ефективності технології виробництва м’яких сирів, на етапі розрахунку тиску за процесу гомогенізації сировини, правильний розрахунок повинен враховувати співвідношення площі жирових кульок до масової частки білку в одержуваному продукті.
Опис: To ensure the effectiveness of the technology for the production of soft cheeses, at the stage of calculating the pressure for the process of homogenization of raw materials, the correct calculation must take into account the ratio of the area of fat globules to the mass fraction of protein in the resulting product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12068
УДК: 637.352:637.134
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rol_protsesu_homohenizatsii.pdf570,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.