Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSlіusarenko, Sergii-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:17:24Z-
dc.date.available2024-06-26T11:17:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСлюсаренко С. В. Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко, Г. П. Калініна // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 106–108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066-
dc.descriptionThe main factors influencing the supply of water-soluble vitamins include: the use of appropriate vitamin-rich plant and animal foods, compliance with the rules of hygiene of vegetables and fruits, loss of vitamins due to processing technology, and the presence of antagonists.uk_UA
dc.description.abstractДо основних факторів, що впливають на надходження водорозчинних вітамінів відносять: використання відповідних багатих на вітаміни рослинних та тваринних харчових продуктів, дотримання правил гігієни овочів та фруктів, втрати вітамінів за технології обробки, наявність антагоністів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectводорозчинні вітаміниuk_UA
dc.subjectwater-soluble vitaminsuk_UA
dc.subjectджерела вітамінівuk_UA
dc.subjectsources of vitaminsuk_UA
dc.subjectтіамінuk_UA
dc.subjectthiamineuk_UA
dc.subjectрибофлавінuk_UA
dc.subjectriboflavinuk_UA
dc.subjectніацилuk_UA
dc.subjectniaciluk_UA
dc.subjectпірідоксинuk_UA
dc.subjectpyridoxineuk_UA
dc.subjectкобаламінuk_UA
dc.subjectcobalaminuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.titleЗначення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиuk_UA
dc.title.alternativeThe importance and characteristics of the intake of water-soluble vitamins from fooduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:604:577.16uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znachennia_ta_osoblyvosti.pdf747,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.