Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слюсаренко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Slіusarenko, Sergii | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:17:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:17:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Слюсаренко С. В. Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко, Г. П. Калініна // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 106–108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066 | - |
dc.description | The main factors influencing the supply of water-soluble vitamins include: the use of appropriate vitamin-rich plant and animal foods, compliance with the rules of hygiene of vegetables and fruits, loss of vitamins due to processing technology, and the presence of antagonists. | uk_UA |
dc.description.abstract | До основних факторів, що впливають на надходження водорозчинних вітамінів відносять: використання відповідних багатих на вітаміни рослинних та тваринних харчових продуктів, дотримання правил гігієни овочів та фруктів, втрати вітамінів за технології обробки, наявність антагоністів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | водорозчинні вітаміни | uk_UA |
dc.subject | water-soluble vitamins | uk_UA |
dc.subject | джерела вітамінів | uk_UA |
dc.subject | sources of vitamins | uk_UA |
dc.subject | тіамін | uk_UA |
dc.subject | thiamine | uk_UA |
dc.subject | рибофлавін | uk_UA |
dc.subject | riboflavin | uk_UA |
dc.subject | ніацил | uk_UA |
dc.subject | niacil | uk_UA |
dc.subject | пірідоксин | uk_UA |
dc.subject | pyridoxine | uk_UA |
dc.subject | кобаламін | uk_UA |
dc.subject | cobalamin | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.title | Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | The importance and characteristics of the intake of water-soluble vitamins from food | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664:604:577.16 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
znachennia_ta_osoblyvosti.pdf | 747,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.