Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
Title: Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами
Other Titles: The importance and characteristics of the intake of water-soluble vitamins from food
Authors: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Sergii
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Keywords: харчові продукти;food products;водорозчинні вітаміни;water-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;тіамін;thiamine;рибофлавін;riboflavin;ніацил;niacil;пірідоксин;pyridoxine;кобаламін;cobalamin;аскорбінова кислота;ascorbic acid
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Слюсаренко С. В. Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко, Г. П. Калініна // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 106–108.
Abstract: До основних факторів, що впливають на надходження водорозчинних вітамінів відносять: використання відповідних багатих на вітаміни рослинних та тваринних харчових продуктів, дотримання правил гігієни овочів та фруктів, втрати вітамінів за технології обробки, наявність антагоністів.
Description: The main factors influencing the supply of water-soluble vitamins include: the use of appropriate vitamin-rich plant and animal foods, compliance with the rules of hygiene of vegetables and fruits, loss of vitamins due to processing technology, and the presence of antagonists.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
metadata.dc.identifier.udc: 664:604:577.16
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
znachennia_ta_osoblyvosti.pdf747,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.