Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
Title: | Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами |
Other Titles: | The importance and characteristics of the intake of water-soluble vitamins from food |
Authors: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Slіusarenko, Sergii Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina |
Keywords: | харчові продукти;food products;водорозчинні вітаміни;water-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;тіамін;thiamine;рибофлавін;riboflavin;ніацил;niacil;пірідоксин;pyridoxine;кобаламін;cobalamin;аскорбінова кислота;ascorbic acid |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Слюсаренко С. В. Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко, Г. П. Калініна // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 106–108. |
Abstract: | До основних факторів, що впливають на надходження водорозчинних вітамінів відносять: використання відповідних багатих на вітаміни рослинних та тваринних харчових продуктів, дотримання правил гігієни овочів та фруктів, втрати вітамінів за технології обробки, наявність антагоністів. |
Description: | The main factors influencing the supply of water-soluble vitamins include: the use of appropriate vitamin-rich plant and animal foods, compliance with the rules of hygiene of vegetables and fruits, loss of vitamins due to processing technology, and the presence of antagonists. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664:604:577.16 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
znachennia_ta_osoblyvosti.pdf | 747,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.