Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
Назва: Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами
Інші назви: The importance and characteristics of the intake of water-soluble vitamins from food
Автори: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Sergii
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Ключові слова: харчові продукти;food products;водорозчинні вітаміни;water-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;тіамін;thiamine;рибофлавін;riboflavin;ніацил;niacil;пірідоксин;pyridoxine;кобаламін;cobalamin;аскорбінова кислота;ascorbic acid
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Слюсаренко С. В. Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко, Г. П. Калініна // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 106–108.
Короткий огляд (реферат): До основних факторів, що впливають на надходження водорозчинних вітамінів відносять: використання відповідних багатих на вітаміни рослинних та тваринних харчових продуктів, дотримання правил гігієни овочів та фруктів, втрати вітамінів за технології обробки, наявність антагоністів.
Опис: The main factors influencing the supply of water-soluble vitamins include: the use of appropriate vitamin-rich plant and animal foods, compliance with the rules of hygiene of vegetables and fruits, loss of vitamins due to processing technology, and the presence of antagonists.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12066
УДК: 664:604:577.16
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znachennia_ta_osoblyvosti.pdf747,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.