Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochii, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-14T09:18:19Z | - |
dc.date.available | 2024-06-14T09:18:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Надточій В. М. Характеристика виробництва ремісничого хліба / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 64–66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771 | - |
dc.description | The article examines the peculiarities of the production of artisan bread and their influence on the properties of bread: types of grain raw materials, preparation of leaven, introduction of ingredients. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто особливості виробництва ремісничого хліба та їх вплив на властивості хліба: види зернової сировини, приготування закваски, внесення інгредієнтів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ремісничий хліб | uk_UA |
dc.subject | artisanal bread | uk_UA |
dc.subject | рецептура хліба | uk_UA |
dc.subject | bread recipe | uk_UA |
dc.subject | закваска | uk_UA |
dc.subject | sourdough starter | uk_UA |
dc.subject | цільнозернове борошно | uk_UA |
dc.subject | whole grain flour | uk_UA |
dc.subject | технологічні параметри | uk_UA |
dc.subject | technological parameters | uk_UA |
dc.title | Характеристика виробництва ремісничого хліба | uk_UA |
dc.title.alternative | Characteristics of artisanal bread production | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.6:604.4:613.26/.29 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kharakterystyka_vyrobnytstva.pdf | 759,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.