Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2024-06-14T09:18:19Z-
dc.date.available2024-06-14T09:18:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНадточій В. М. Характеристика виробництва ремісничого хліба / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 64–66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771-
dc.descriptionThe article examines the peculiarities of the production of artisan bread and their influence on the properties of bread: types of grain raw materials, preparation of leaven, introduction of ingredients.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі розглянуто особливості виробництва ремісничого хліба та їх вплив на властивості хліба: види зернової сировини, приготування закваски, внесення інгредієнтів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectремісничий хлібuk_UA
dc.subjectartisanal breaduk_UA
dc.subjectрецептура хлібаuk_UA
dc.subjectbread recipeuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectsourdough starteruk_UA
dc.subjectцільнозернове борошноuk_UA
dc.subjectwhole grain flouruk_UA
dc.subjectтехнологічні параметриuk_UA
dc.subjecttechnological parametersuk_UA
dc.titleХарактеристика виробництва ремісничого хлібаuk_UA
dc.title.alternativeCharacteristics of artisanal bread productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.6:604.4:613.26/.29uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharakterystyka_vyrobnytstva.pdf759,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.