Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
Назва: Характеристика виробництва ремісничого хліба
Інші назви: Characteristics of artisanal bread production
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: ремісничий хліб;artisanal bread;рецептура хліба;bread recipe;закваска;sourdough starter;цільнозернове борошно;whole grain flour;технологічні параметри;technological parameters
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Надточій В. М. Характеристика виробництва ремісничого хліба / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 64–66.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто особливості виробництва ремісничого хліба та їх вплив на властивості хліба: види зернової сировини, приготування закваски, внесення інгредієнтів.
Опис: The article examines the peculiarities of the production of artisan bread and their influence on the properties of bread: types of grain raw materials, preparation of leaven, introduction of ingredients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
УДК: 664.6:604.4:613.26/.29
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharakterystyka_vyrobnytstva.pdf759,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.