Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
Title: Характеристика виробництва ремісничого хліба
Other Titles: Characteristics of artisanal bread production
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: ремісничий хліб;artisanal bread;рецептура хліба;bread recipe;закваска;sourdough starter;цільнозернове борошно;whole grain flour;технологічні параметри;technological parameters
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Надточій В. М. Характеристика виробництва ремісничого хліба / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 64–66.
Abstract: У роботі розглянуто особливості виробництва ремісничого хліба та їх вплив на властивості хліба: види зернової сировини, приготування закваски, внесення інгредієнтів.
Description: The article examines the peculiarities of the production of artisan bread and their influence on the properties of bread: types of grain raw materials, preparation of leaven, introduction of ingredients.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
metadata.dc.identifier.udc: 664.6:604.4:613.26/.29
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kharakterystyka_vyrobnytstva.pdf759,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.