Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771
Title: | Характеристика виробництва ремісничого хліба |
Other Titles: | Characteristics of artisanal bread production |
Authors: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Keywords: | ремісничий хліб;artisanal bread;рецептура хліба;bread recipe;закваска;sourdough starter;цільнозернове борошно;whole grain flour;технологічні параметри;technological parameters |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Надточій В. М. Характеристика виробництва ремісничого хліба / В. М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 64–66. |
Abstract: | У роботі розглянуто особливості виробництва ремісничого хліба та їх вплив на властивості хліба: види зернової сировини, приготування закваски, внесення інгредієнтів. |
Description: | The article examines the peculiarities of the production of artisan bread and their influence on the properties of bread: types of grain raw materials, preparation of leaven, introduction of ingredients. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11771 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.6:604.4:613.26/.29 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kharakterystyka_vyrobnytstva.pdf | 759,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.