Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якостія яєць страусів
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2014
Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Lyudmila
2018
Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2014
Исследование показателей качества молочного сырья
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2009
Вплив підкислювача на якість сироваткових напоїв
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Старовойтова, Алла Андріївна
;
Starovoytova, Alla
2016
Разработка молочного напитка на основе козьего молока
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски
Краснікова, Вікторія Олександрівна
;
Krasnikova, Viktoria
;
Кулик, Вікторія Костянтинівна
;
Kulyk, Viktoria
;
Стороженко, Тетяна Анатоліївна
;
Storozhenko, Tetyana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
20
Гребельник, Оксана Петрівна
6
Kalinina, Galina
6
Калініна, Галина Петрівна
4
Fedoruk, Natalia
4
Федорук, Наталія Миколаївна
3
Merzlov, Serhii
3
Гребельник, Оксана Петровна
3
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Pukhliak, Anastasiya
2
Zagoruy, Ludmila
.
далі >
Тема
2
fermentation
2
goat's milk
2
hedonic evaluation method
2
lemon acid
2
pectin
2
titrated acidity
2
whey protein concentrate
2
белок
2
гедонічний метод оцінювання
2
жир
.
< попередня
далі >
за датою випуску
5
2020 - 2022
13
2010 - 2019
2
2009 - 2009
Has File(s)
20
true
Тип матеріалу
10
Стаття
8
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Патент