Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482
Назва: Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Інші назви: Influence of the modes and temperature of freezing on the quality of melange from ostrich eggs
Автори: Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ключові слова: страуси африканські;яєчна продуктивність;заморожування;білок;жовток;меланж;African ostriches;egg production;freezing;protein;yolk;mélange;страусы африканские;яичная производительность;замораживания;белок;желток
Дата публікації: 2018
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорук Н.М. Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських / Н.М.Федорук, Г.П.Калініна, О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва. Інноваційні технології в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .- С. 62 – 63.
Короткий огляд (реферат): Яєчна продукція страусів з часом набуває важливого значення для харчової промисловості у зв’язку зі своїми харчовими показниками. Як технологія виробництва так і умови зберігання дуже важливі для отримання харчових продуктів. Аналіз режимів та температури заморожування меланжу за дослідних умов, свідчить про перевагу збереження якісних та економічних показників виробництва продукту при однофазному режимі та температурі – 18 °С. Яичная продукция страусов со временем приобретает важное значение для пищевой промышленности в связи со своими пищевыми показателями. Как технология производства так и условия хранения очень важны для получения пищевых продуктов. Анализ режимов и температуры замораживания меланжа по исследовательских условий, свидетельствует о преимуществе сохранения качественных и экономических показателей производства продукта при однофазном режиме и температуре - 18 ° С.
Опис: Ostrich egg production over time becomes important for the food industry due to its nutritional indices. Both production technology and storage conditions are very important for obtaining food. The analysis of modes and temperatures of freezing of melange under experimental conditions indicates the advantage of maintaining the quality and economic performance of a product in a single-phase mode and at a temperature of -18 ° С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482
УДК: 637.4:661.5: 664.8.037.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_rezhymiv.pdf298,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.