Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
Назва: Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
Інші назви: Fermentation of milk of goats Saanen
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Lyudmila
Ключові слова: молоко кіз;ферментація;теплове оброблення;органолептичні та фізико-хімічні показники;титрована кислотність;ступінь синерезису;goat milk;fermentation;heat treatment;organoleptic and physico-chemical properties;titratable acidity;level of syneresis.;молоко коз;ферментация;тепловая обработка;органолептические и физико-химические показатели;титруемая кислотность;степень синерезиса
Дата публікації: 2014
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Продовольча індустрія АПК .- 2014 .-№5 .- С. 22 – 26.
Короткий огляд (реферат): Досліджено процеси ферментації молока кіз зааненської породи. Виявлено, що тривалість та швидкість протікання фаз ферментації у козиному молоці відрізняється від аналогічних параметрів у молоці корів.Визначено якість готових йогуртів. Встановлено оптимальний режим теплового оброблення при виробництві йогурту з молока кіз. Исследованы процессы ферментации молока коз зааненской породы. Обнаружено, что продолжительность и скорость протекания фаз ферментации в козьем молоке отличается от аналогичных параметров в молоке коров. Определено качество готовых йогуртов. Установлен оптимальный тепловой режим при производстве йогурта из молока коз.
Опис: Studied the processes fermentation of milk Saanen goats. Was revealed that the duration and the rate of fermentation phase in goat milk differs from that seen in cow milk. Been determined the quality of the finished yogurt. Detected optimal thermal mode of production of yogurt from goat milk
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
ISSN: 2308-4766
УДК: 637.12’39:637.146.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_fermentatsii.pdf578,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.