Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
Title: Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
Other Titles: Fermentation of milk of goats Saanen
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Lyudmila
Keywords: молоко кіз;ферментація;теплове оброблення;органолептичні та фізико-хімічні показники;титрована кислотність;ступінь синерезису;goat milk;fermentation;heat treatment;organoleptic and physico-chemical properties;titratable acidity;level of syneresis.;молоко коз;ферментация;тепловая обработка;органолептические и физико-химические показатели;титруемая кислотность;степень синерезиса
Issue Date: 2014
Publisher: НУБіП України
Citation: Гребельник О.П. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Продовольча індустрія АПК .- 2014 .-№5 .- С. 22 – 26.
Abstract: Досліджено процеси ферментації молока кіз зааненської породи. Виявлено, що тривалість та швидкість протікання фаз ферментації у козиному молоці відрізняється від аналогічних параметрів у молоці корів.Визначено якість готових йогуртів. Встановлено оптимальний режим теплового оброблення при виробництві йогурту з молока кіз. Исследованы процессы ферментации молока коз зааненской породы. Обнаружено, что продолжительность и скорость протекания фаз ферментации в козьем молоке отличается от аналогичных параметров в молоке коров. Определено качество готовых йогуртов. Установлен оптимальный тепловой режим при производстве йогурта из молока коз.
Description: Studied the processes fermentation of milk Saanen goats. Was revealed that the duration and the rate of fermentation phase in goat milk differs from that seen in cow milk. Been determined the quality of the finished yogurt. Detected optimal thermal mode of production of yogurt from goat milk
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1428
ISSN: 2308-4766
metadata.dc.identifier.udc: 637.12’39:637.146.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_fermentatsii.pdf578,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.