Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 77.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
2021
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Verbytskyi, Sergii
;
Вербицький, Сергій Борисович
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Potemska, Oksana
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes
Bilyi, Vadym
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Біоакумуляція Селену дощовими черв'яками (Eisenia Fetida) у вермікомпостуванні
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Oksana
;
Онищенко, Любов Степанівна
;
Onyshchenko, Liubov
;
Шулько, Ольга Павлівна
;
Shulko, Olha
2022
Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
2022
Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
;
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
2021
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
37
Narizhniy, Serhiy
37
Наріжний, Сергій Анатолійович
24
Minorova, Antonina
24
Мінорова, Антоніна Володимирівна
20
Rudakova, Tetiana
20
Рудакова, Тетяна Василівна
16
Krushelnytska, Natalia
16
Крушельницька, Наталя Леонідівна
12
Merzlov, Serhii
12
Zagoruy, Ludmila
.
далі >
Тема
5
butter
5
buttermilk
5
nutritional value
5
whey protein concentrate
5
концентрат сироваткових білків
5
маслянка
5
органолептичні показники
4
inulin
4
nanoparticles
4
масло вершкове
.
далі >
за датою випуску
23
2021
22
2022
19
2020
13
2023
Тип матеріалу
38
Тези доповідей, Матеріали конфере...
31
Стаття
7
Патент
1
Автореферат