Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 51-60 зі 64.
назад
1
...
3
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2022
Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Неорганічний та нанопрепарат селену, їх характеристика та вплив на вирощування перепелів
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
2022
Вплив нанодисперсного діоксиду церію на морфометричні показники кишечнику курей-несучок
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
;
Співак, Микола Якович
;
Spivak, Mykola
2022
Удосконалення складу комбікорму для мальків коропа
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2022
Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
2022
Підбір та дослідження ефективності заквашувальних препаратів з підвищеною β-галактозидазною активністю
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Potemska, Oksana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Cultivation of worms on a substrate containing poultry droppings fermented with addition of biodestructors
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
Перегляд
Автор
27
Narizhniy, Serhiy
27
Наріжний, Сергій Анатолійович
17
Minorova, Antonina
17
Мінорова, Антоніна Володимирівна
12
Merzlov, Serhii
12
Zagoruy, Ludmila
11
Krushelnytska, Natalia
11
Крушельницька, Наталя Леонідівна
11
Мерзлов, Сергій Віталійович
10
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
5
butter
5
nutritional value
4
whey protein concentrate
4
концентрат сироваткових білків
4
масло вершкове
4
поживне середовище
4
харчова цінність
3
amino acid composition
3
buttermilk
3
Chironomus larvae
.
далі >
за датою випуску
23
2021
22
2022
19
2020
Has File(s)
64
true
Тип матеріалу
33
Тези доповідей, Матеріали конфере...
23
Стаття
7
Патент
1
Автореферат