Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2021
Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixtures
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Shapovalova, Nataliia
;
Шаповалова, Наталія Петрівна
2022
Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
Перегляд
Автор
8
Minorova, Antonina
8
Narizhniy, Serhiy
8
Вежлівцева, Світлана Петрівна
8
Мінорова, Антоніна Володимирівна
8
Наріжний, Сергій Анатолійович
3
Rudakova, Tetiana
3
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Bilyi, Vadym
2
Krushelnytska, Natalia
2
Білий, Вадим Юрійович
.
далі >
Тема
2
condensed low-fat low-lactose milk
2
lactose
2
low-calorie ice cream
2
whey protein concentrate
2
β-galactosidase
2
β–галактозидаза
2
згущене нежирне низьколактозне мо...
2
концентрат сироваткових білків
2
лактоза
2
низькокалорійне морозиво
.
далі >
за датою випуску
3
2021
3
2022
2
2023
Has File(s)
8
true
Тип матеріалу
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття