Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 28.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якості
Крижська, Тетяна Анатоліївна
;
Kryzhska, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2015
Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом
Карпенко, Надія Наумівна
;
Karpenko, Nadiia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2009
Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2008
Емульгування жирів в емульсорі роторного типу
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Активність води – якісний показник молочних консервів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2021
Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання
Мігель, Єлизавета Ігорівна
;
Mihel, Yelyzaveta
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
28
Narizhniy, Serhiy
14
Minorova, Antonina
14
Мінорова, Антоніна Володимирівна
13
Rudakova, Tetiana
13
Рудакова, Тетяна Василівна
6
Krushelnytska, Natalia
6
Крушельницька, Наталя Леонідівна
5
Snizhko, Olha
5
Vezhlivtseva, Svitlana
5
Вежлівцева, Світлана Петрівна
.
далі >
Тема
5
концентрат сироваткових білків
4
inulin
4
whey protein concentrate
4
інулін
3
functional ingredients
3
lactose
3
low-calorie ice cream
3
rice flour
3
лактоза
3
низькокалорійне морозиво
.
далі >
за датою випуску
15
2020 - 2024
11
2010 - 2019
2
2008 - 2009