Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2021
Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixtures
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана Василівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Shapovalova, Nataliia
;
Шаповалова, Наталія Петрівна
2022
Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Молочні консерви: чинники підвищення збереженості
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
Перегляд
Автор
8
Minorova, Antonina
8
Вежлівцева, Світлана Петрівна
8
Мінорова, Антоніна Володимирівна
3
Rudakova, Tetiana
3
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Bilyi, Vadym
2
Krushelnytska, Natalia
2
Білий, Вадим Юрійович
2
Крушельницька, Наталя Леонідівна
1
Bodnarchuk, Oksana
.
далі >
Тема
2
condensed low-fat low-lactose milk
2
lactose
2
low-calorie ice cream
2
whey protein concentrate
2
β-galactosidase
2
β–галактозидаза
2
згущене нежирне низьколактозне мо...
2
концентрат сироваткових білків
2
лактоза
2
низькокалорійне морозиво
.
далі >
за датою випуску
3
2021
3
2022
2
2023
Тип матеріалу
5
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття