Результати 1 до 20 із 166
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2025 | Comparison of the characteristics of boiled-smoked sausages with the requirements of existing standards for these products and compliance with the laws of Ukraine on the protection of consumer rights | Rusnak, L.; Руснак, Л. В.; Prilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна |
2019 | Management of agricultural and food products safety: conceptual framework, experience of the European Union and practice in Ukraine | Krysanov, Dmytro; Крисанов, Дмитро Федосович; Varchenko, Olga; Варченко, Ольга Миронівна; Mardani, Abbas; Burdeina, Nadya |
2018-11 | Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products | Merrzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Rudakova, Tetiana; Рудакова, Тетяна Василівна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Viktor Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович |
2021 | Milk production process, quality and technological properties of milk for the use of various types of milking machines | Lutsenko, Mariia; Луценко, Марія Михайлівна; Legkodukh, Viktor; Легкодух, Віктор Андрійович; Galay, Oksana; Галай, Оксана Юріївна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна |
2022 | Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream | Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina |
2025 | Risk-based control of identification of meat of slaughtered animals by color | Bogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Mazur, Tetyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна |
2019-08-11 | Some indices’ determination of raw and pasteurized cow milk by ukrainian manufacturers using unique express methods | Bogatko, Nadia; Богатко, Надія Михайлівна; Богатко, Надежда Михайловна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Букалова, Наталья Владимировна; Lyasota, Vasil; Лясота, Василь Петрович; Лясота, Василий Петрович; Artemenko, Lyudmyla; Артеменко, Людмила Павлівна; Артеменко, Людмила Павловна; Bogatko, Leonid; Богатко, Леонід Мечиславович; Богатко, Леонид Мечиславович; Bakhur, Tetiana; Бахур, Тетяна Іванівна; Бахур, Татьяна Ивановна; Prilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Прилипко, Татьяна Николаевна; Zabarna, Inna; Забарна, Інна Василівна; Забарна, Инна Васильевна; Savchuk, Lubov; Савчук, Любов Броніславівна; Савчук, Любовь Брониславовна; Tkachuk, Svetlana; Ткачук, Світлана Алімівна; Ткачук, Светлана Алимовна |
2021 | State control, medical-biological, technological assessment of GMO food products | Prilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна |
2023 | The effect of storage temperature on the quality of avocado fruits from different climatic zones | Belinska, Svitlana; Белінська, Світлана; Nesterenko, Nataliia; Нестеренко, Наталія; Moroz, Olena; Мороз, Олена; Bilokon, Tetiana; Білоконь, Тетяна; Kepko, Valentyna; Кепко, Валентина Миколаївна; Ivaniuta, Anastasiia; Іванюта, Анастасія; Shynkaruk, Oleksandra; Шинкарук, Олександра; Rudyk, Yaroslav; Рудик, Ярослав; Gruntovskyi, Mykola; Грунтовський, Микола; Kharsika, Iryna; Харсіка, Ірина |
2018 | The Impact of Ukraine‘s European Integration on the Development of Agriculture | Artimonova, Iryna; Артімонова, Ірина Вікторівна; Khomovij, Sergey; Хомовий, Сергій Михайлович |
2023 | Аналіз безпечності та споживних властивостей масла селянського різних виробників України | Момот, Софія Олександрівна; Momot, Sofiia; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |
2018 | Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2024 | Аналіз відповідності рибних пресервів регламентованим показникам безпечності та якості | Ковальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valeriy; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2023 | Аналіз гігієнічних вимог за первинного виробництва молока | Ксендзюк, Наталія Тарасівна; Ksendziuk, Nataliia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2022 | Аналіз змін показників якості молока за маститу корів | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr |
2023 | Аналіз нормативно-правового забезпечення випробувань харчової продукції та біологічного матеріалу | Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana |
2023 | Аналіз показників безпечності та якості деяких видів ковбасних виробів | Гончарук, Ганна Олександрівна; Honcharuk, Hanna; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2020 | Аналіз системи управління якістю на матеріалах ТОВ "Конті Плюс" | Балас, Юрій Миколайович; Balas, Yuriy |
2022 | Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»» | Палієнко, Тетяна Іванівна; Palienko, Tetіana |
2023 | Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.» | Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia |