Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic characteristics

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Органолептичні показники червоної зернистої ікриКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2024Організація виробництва кавиНазаренко, Ліана Романівна; Nazarenko, Liana
2024Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої рибиПрозуменко, Євгеній Вадимович; Prozumenko, Yevhenii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2024Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих рибКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy