Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic characteristics
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Організація виробництва кави | Назаренко, Ліана Романівна; Nazarenko, Liana |
2024 | Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих риб | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |