Перегляд зібрання за групою - Теми fat content

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вплив гербіцидів на формування урожайності зерна та якісних показників сортів соїМостипан, Олена Валеріївна; Грабовський, Микола Борисович; Mostypan, Olena; Grabovskyi, Mykola
2020Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»Шевченко, Євгеній Григорович; Shevchenko, Yevgenii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2021Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру"Осадчук, Сергій Вячеславович; Osadchuk, Sergii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"Джміль, Олег Володимирович; Dzhmil, Oleg; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Показники якості та товарознивча оцінка сметаниШвець, Аліна Василівна; Shvets, Alina; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023-03-30Порівняльна оцінка сортів сої за якісними показниками зерна в умовах правобережного лісостепу УкраїниМостипан, Олена Валеріївна; Mostypan, Olena
2013Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensisХоменко, Анастасія Дмитрівна; Khomenko, Anastasia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii