Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
Назва: Показники якості та товарознивча оцінка сметани
Інші назви: Quality indicators and commodity evaluation of sour cream
Автори: Швець, Аліна Василівна
Shvets, Alina
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: молоко;товарознавча оцінка;сметана;жирність;якість;фальсифікація;milk;commodity assessment;sour cream;fat content;quality;falsification
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Швець А.В. Показники якості та товарознивча оцінка сметани / А.В. Швець, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.22-24.
Короткий огляд (реферат): В тезах викладено результати досліджень товарознавчої оцінки та якості сметани 15% жирності торгової марки «Простоквашино», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.
Опис: The abstracts present the results of research on commodity assessment and quality of sour cream 15% fat of the Prostokvashino trademark, which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Church.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
УДК: 636:614.31:637.12/.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf566,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.