Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9845
Назва: Порівняльна оцінка сортів сої за якісними показниками зерна в умовах правобережного лісостепу України
Інші назви: Comparative assessment of soybean varieties according to grain quality indicators in the conditions of the right-bank forest-steppe of Ukraine
Автори: Мостипан, Олена Валеріївна
Mostypan, Olena
Ключові слова: соя;сорт;вміст білка;вміст жиру;погодні умови;soybean;variety;protein content;fat content;weather conditions
Дата публікації: 30-бер-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Наведено порівняння сортів сої за якісними показниками зерна в умовах Правобережного Лісостепу України. Встановлено, що вміст білка та жиру в насінні сої залежить від сортових особливостей та погодних умов. В середньому за два роки найвищий вміст білка та жиру в насінні сої отримано у сортів сої Ауреліна та ЕС Командор. Comparison of soybean varieties is given according to grain quality indicators in the conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraine. It has been established that the content of protein and fat in soybean seeds depends on varietal characteristics and weather conditions. On average, for two years, the highest content of protein and fat in soybean seeds was obtained from soybean varieties Aurelina and EC Commander.
Опис: Мостипан О. В. Порівняльна оцінка сортів сої за якісними показниками зерна в умовах правобережного лісостепу України. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої видатним вченим Васильківському С. П. і Молоцькому М. Я. – засновникам наукової школи з селекції та насінництва пшениці і картоплі: «Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку», м. Біла Церква, 30 березня 2023 року, С. 215–217.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9845
УДК: 633.34;006.015.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.