Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of selenium | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна |
2020 | Protein metabolism, physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue in Large White weaners | Khalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Lytvyshchenko, Lyudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна; Lieshchova, Maryna; Ліщова, Марина Олексіївна; Kalynychenko, Olena; Калиниченко, Олена Олександрівна; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна |
2019 | The quality of gosling meat depending on the level of lithium in mixed fodders | Sobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович |
2024 | Біологічні особливості, біотехнологія культивування та сфери застосування мікроскопічних одноклітинних водоростей роду Chlorella: (огляд літератури) | Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі; Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis |
1994 | Використання лікарських рослин при паразитарних захворюваннях тварин та птиці | Артеменко, Юрій Григорович; Artemenko, Yuriy; Артеменко, Люмила Павлівна; Artemenko, Lyumila; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy; Пономар, Сергій Іванович; Ponomar, Sergiy; Якименко, Леонід Юхимович; Yakimenko, Leonid; Погорілий, Олександр Степанович; Pogorіlіy, Oleksandr |
2010 | Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м’яса свиней | Пірова, Людмила Вікторовна; Pirova, Liudmyla |
2024 | Вплив ферментного препарату Hemicell®HT на обмін речовин молодняку гусей | Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svitlana |
2021 | Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey |
2024 | Кормова цінність яблучних вичавок | Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svitlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Оlexander |
2024-06-07 | Кормова цінність яблучних вичавок | Соболєва, Сітлана Василівна; Sobolievа, Svitlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Oleksandr |
2016-12 | Морфологічні зміни внутрішніх органів товстолобиків як діагностичний критерій їх загибелі | Джміль, Володимир Іванович; Dzmil, Volodymyr; Папченко, Іван Васильович; Papchenko, Ivan |
2016 | Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины | Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna |
2016 | Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины | Ластовская, Ирина Александровна; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna |
2024 | Оцінка сортів та гібридів кавуна за господарсько цінними ознаками в умовах плівкових теплиць відділу селекції овочевих культур Інституту садівництва НААН | Павлюк, Олександр Леонідович; Pavlyuk, Oleksandr |
2022 | Переробка рибних відходів та їх застосування | Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |
2023 | Показники зіпсованого силосу кукурудзи за його ферментування різними дозами біодеструктора | Мітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |
2023 | Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультури | Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |
2024-05 | Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberries | Шубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Кубрак, Світлана Миколаївна; Kubrak, Svitlana; Павліченко, Андрій Андрійович; Pavlichenko, Andriy |
2017 | Хімічний, мінеральний і амінокислотний склад м’яса свиней за введення селеновмісних добавок у раціон | Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmyla; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna |
2014 | Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |