Перегляд зібрання за групою - Теми chemical composition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Chemical composition, energy and biological value of broiler chicken meat caused by various doses of seleniumSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Sobolievа, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Prystupa, Olesya; Приступа, Олеся Іванівна; Demus, Natalia; Демус, Наталія Володимирівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Fedorovich, Orysia; Федорович, Орися Віталіївна; Khariv, Ivan; Харів, Іван Іванович; Vasiv, Rostislav; Васів, Ростислав Орестович; Levkivska, Natalia; Левківська, Наталія Дмитрівна; Leskiv, Khrystyna; Леськів, Христина Ярославівна; Guta, Zoryana; Гута, Зоряна Антонівна
2020Protein metabolism, physicochemical properties and chemical composition of muscle tissue in Large White weanersKhalak, Viktor; Халак, Віктор Іванович; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Kuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Lytvyshchenko, Lyudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна; Lieshchova, Maryna; Ліщова, Марина Олексіївна; Kalynychenko, Olena; Калиниченко, Олена Олександрівна; Liskovych, Volodymyr; Ліскович, Володимир Андрійович; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2019The quality of gosling meat depending on the level of lithium in mixed foddersSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович
2024Біологічні особливості, біотехнологія культивування та сфери застосування мікроскопічних одноклітинних водоростей роду Chlorella: (огляд літератури)Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі; Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis
1994Використання лікарських рослин при паразитарних захворюваннях тварин та птиціАртеменко, Юрій Григорович; Artemenko, Yuriy; Артеменко, Люмила Павлівна; Artemenko, Lyumila; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy; Пономар, Сергій Іванович; Ponomar, Sergiy; Якименко, Леонід Юхимович; Yakimenko, Leonid; Погорілий, Олександр Степанович; Pogorіlіy, Oleksandr
2010Вплив згодовування різних рівнів і джерел селену на хімічний склад м’яса свинейПірова, Людмила Вікторовна; Pirova, Liudmyla
2024Вплив ферментного препарату Hemicell®HT на обмін речовин молодняку гусейБабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svitlana
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2024Кормова цінність яблучних вичавокСоболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svitlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Оlexander
2024-06-07Кормова цінність яблучних вичавокСоболєва, Сітлана Василівна; Sobolievа, Svitlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Oleksandr
2016-12Морфологічні зміни внутрішніх органів товстолобиків як діагностичний критерій їх загибеліДжміль, Володимир Іванович; Dzmil, Volodymyr; Папченко, Іван Васильович; Papchenko, Ivan
2016Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядиныЛастовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2016Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядиныЛастовская, Ирина Александровна; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2024Оцінка сортів та гібридів кавуна за господарсько цінними ознаками в умовах плівкових теплиць відділу селекції овочевих культур Інституту садівництва НААНПавлюк, Олександр Леонідович; Pavlyuk, Oleksandr
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Показники зіпсованого силосу кукурудзи за його ферментування різними дозами біодеструктораМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2024-05Тhe content of the main chemical elements in the fruits of blackberriesШубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Кубрак, Світлана Миколаївна; Kubrak, Svitlana; Павліченко, Андрій Андрійович; Pavlichenko, Andriy
2017Хімічний, мінеральний і амінокислотний склад м’яса свиней за введення селеновмісних добавок у раціонПірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmyla; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2014Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna