Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537
Назва: Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Інші назви: Альтернативна назва (та англ. мовою, якщо є) Evaluation of carcass traits of calves reared in conditions resourceusage technology of beef production
Автори: Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Ключові слова: Убойная масса;жир;дегустационная оценка;белок;телятина;дегустационная оценка;химический состав;выход туши;slaughter weight;fat;beef;protein;taste evaluation;chemical composition;carcass yield;забійна маса;вихід туші;телятина;жир;дегустаційна оцінка;білок;хімічний склад
Дата публікації: 2016
Видавництво: Ассоциация научных сотрудников" Сибирская академическая книга"
Короткий огляд (реферат): Изучены убойные качества телят в молочный период, выращенных в условиях новой инновационной технологии производства говядины. Проведены исследования по оценке химического состава мяса и его дегустационная оценка при выпаивании различных заменителей молока. / Studied carcass quality of calves in milk period, grown in the conditions of new innovative technologies of beef production. The carried out evaluation of chemical composition of meat and its tasting score when feeding on different milk substitutes./ Вивчено забійні якості телят в молочний період, вирощених в умовах нової інноваційної технології виробництва яловичини. Проведено дослідження з оцінки хімічного складу м'яса та його дегустаційна оцінка при випоюванні різних замінників молока.
Опис: Ластовская И.А. Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины / И.А. Ластовская // Инновации в науке: сб. ст. по матер. LV междунар. науч.-практ. конф. № 3(52). Часть II. – Новосибирск: СибАК, 2016. – С. 41-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537
ISSN: 2308-6009
УДК: 636.2.083.37:637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsenka_uboinykh.pdf248,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.