Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
Назва: | Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів |
Інші назви: | The effect of the probiotic "Subtiform" on the fatty acid composition of meat of broiler chickens |
Автори: | Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona |
Ключові слова: | пробіотик;курчата-бройлери;Субтіформ;склад м᾽яса;кури;птиця;м᾽ясо;probiotic;broiler chickens;Subtiform;meat composition;chickens;bird;meat |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Богатко А.Ф. Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів / А.Ф. Богатко //Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.21-23. |
Короткий огляд (реферат): | Використання нутріцевтиків, зокрема пробіотичних препаратів, покращує стан здоров’я та продуктивність курчат-бройлерів. Пробіотики допомагають оптимізувати травлення та засвоєння поживних речовин, внаслідок цього покращується якість м᾽яса за рахунок оптимального балансу амінокислот і жирних кислот у м᾽ясі курчат-бройлерів [2]. Важливий аспект дотримання оптимального вмісту сирого білка в раціоні курчат-бройлерів, адже він забезпечує будівельний матеріал для росту м’язів та інших тканин. |
Опис: | The use of nutraceuticals, in particular probiotic preparations, improves the condition health and performance of broiler chickens. Probiotics help to optimize digestion and assimilation of nutrients, as a result of which the quality of meat improves due to the optimal balance of amino acids and fatty acids in the meat of broiler chickens [2]. An important aspect of maintaining the optimal content of crude protein in the diet of broiler chickens, because it provides the building material for the growth of muscles and other tissues. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284 |
УДК: | 636.52/.56.053.09:615.324:619 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyplyv_probiotyku.pdf | 666,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.