Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
Назва: Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів
Інші назви: The effect of the probiotic "Subtiform" on the fatty acid composition of meat of broiler chickens
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: пробіотик;курчата-бройлери;Субтіформ;склад м᾽яса;кури;птиця;м᾽ясо;probiotic;broiler chickens;Subtiform;meat composition;chickens;bird;meat
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Богатко А.Ф. Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів / А.Ф. Богатко //Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.21-23.
Короткий огляд (реферат): Використання нутріцевтиків, зокрема пробіотичних препаратів, покращує стан здоров’я та продуктивність курчат-бройлерів. Пробіотики допомагають оптимізувати травлення та засвоєння поживних речовин, внаслідок цього покращується якість м᾽яса за рахунок оптимального балансу амінокислот і жирних кислот у м᾽ясі курчат-бройлерів [2]. Важливий аспект дотримання оптимального вмісту сирого білка в раціоні курчат-бройлерів, адже він забезпечує будівельний матеріал для росту м’язів та інших тканин.
Опис: The use of nutraceuticals, in particular probiotic preparations, improves the condition health and performance of broiler chickens. Probiotics help to optimize digestion and assimilation of nutrients, as a result of which the quality of meat improves due to the optimal balance of amino acids and fatty acids in the meat of broiler chickens [2]. An important aspect of maintaining the optimal content of crude protein in the diet of broiler chickens, because it provides the building material for the growth of muscles and other tissues.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
УДК: 636.52/.56.053.09:615.324:619
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyplyv_probiotyku.pdf666,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.