Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2023-12-28T08:17:47Z-
dc.date.available2023-12-28T08:17:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів / А.Ф. Богатко //Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.21-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284-
dc.descriptionThe use of nutraceuticals, in particular probiotic preparations, improves the condition health and performance of broiler chickens. Probiotics help to optimize digestion and assimilation of nutrients, as a result of which the quality of meat improves due to the optimal balance of amino acids and fatty acids in the meat of broiler chickens [2]. An important aspect of maintaining the optimal content of crude protein in the diet of broiler chickens, because it provides the building material for the growth of muscles and other tissues.uk_UA
dc.description.abstractВикористання нутріцевтиків, зокрема пробіотичних препаратів, покращує стан здоров’я та продуктивність курчат-бройлерів. Пробіотики допомагають оптимізувати травлення та засвоєння поживних речовин, внаслідок цього покращується якість м᾽яса за рахунок оптимального балансу амінокислот і жирних кислот у м᾽ясі курчат-бройлерів [2]. Важливий аспект дотримання оптимального вмісту сирого білка в раціоні курчат-бройлерів, адже він забезпечує будівельний матеріал для росту м’язів та інших тканин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпробіотикuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectСубтіформuk_UA
dc.subjectсклад м᾽ясаuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectм᾽ясоuk_UA
dc.subjectprobioticuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectSubtiformuk_UA
dc.subjectmeat compositionuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.titleВиплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерівuk_UA
dc.title.alternativeThe effect of the probiotic "Subtiform" on the fatty acid composition of meat of broiler chickensuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.56.053.09:615.324:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyplyv_probiotyku.pdf666,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.