Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T08:17:47Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T08:17:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Богатко А.Ф. Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів / А.Ф. Богатко //Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.21-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284 | - |
dc.description | The use of nutraceuticals, in particular probiotic preparations, improves the condition health and performance of broiler chickens. Probiotics help to optimize digestion and assimilation of nutrients, as a result of which the quality of meat improves due to the optimal balance of amino acids and fatty acids in the meat of broiler chickens [2]. An important aspect of maintaining the optimal content of crude protein in the diet of broiler chickens, because it provides the building material for the growth of muscles and other tissues. | uk_UA |
dc.description.abstract | Використання нутріцевтиків, зокрема пробіотичних препаратів, покращує стан здоров’я та продуктивність курчат-бройлерів. Пробіотики допомагають оптимізувати травлення та засвоєння поживних речовин, внаслідок цього покращується якість м᾽яса за рахунок оптимального балансу амінокислот і жирних кислот у м᾽ясі курчат-бройлерів [2]. Важливий аспект дотримання оптимального вмісту сирого білка в раціоні курчат-бройлерів, адже він забезпечує будівельний матеріал для росту м’язів та інших тканин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пробіотик | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | Субтіформ | uk_UA |
dc.subject | склад м᾽яса | uk_UA |
dc.subject | кури | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | м᾽ясо | uk_UA |
dc.subject | probiotic | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | Subtiform | uk_UA |
dc.subject | meat composition | uk_UA |
dc.subject | chickens | uk_UA |
dc.subject | bird | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.title | Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.title.alternative | The effect of the probiotic "Subtiform" on the fatty acid composition of meat of broiler chickens | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.52/.56.053.09:615.324:619 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyplyv_probiotyku.pdf | 666,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.