Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
Title: Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів
Other Titles: The effect of the probiotic "Subtiform" on the fatty acid composition of meat of broiler chickens
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Keywords: пробіотик;курчата-бройлери;Субтіформ;склад м᾽яса;кури;птиця;м᾽ясо;probiotic;broiler chickens;Subtiform;meat composition;chickens;bird;meat
Issue Date: 2023
Citation: Богатко А.Ф. Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів / А.Ф. Богатко //Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.21-23.
Abstract: Використання нутріцевтиків, зокрема пробіотичних препаратів, покращує стан здоров’я та продуктивність курчат-бройлерів. Пробіотики допомагають оптимізувати травлення та засвоєння поживних речовин, внаслідок цього покращується якість м᾽яса за рахунок оптимального балансу амінокислот і жирних кислот у м᾽ясі курчат-бройлерів [2]. Важливий аспект дотримання оптимального вмісту сирого білка в раціоні курчат-бройлерів, адже він забезпечує будівельний матеріал для росту м’язів та інших тканин.
Description: The use of nutraceuticals, in particular probiotic preparations, improves the condition health and performance of broiler chickens. Probiotics help to optimize digestion and assimilation of nutrients, as a result of which the quality of meat improves due to the optimal balance of amino acids and fatty acids in the meat of broiler chickens [2]. An important aspect of maintaining the optimal content of crude protein in the diet of broiler chickens, because it provides the building material for the growth of muscles and other tissues.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9284
metadata.dc.identifier.udc: 636.52/.56.053.09:615.324:619
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vyplyv_probiotyku.pdf666,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.