Кваліфікаційні роботи (магістри) : [315] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 315
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменівЖолна, Андрій Ігорович; Zholna, Andrew
2024Aналіз та удосконалення технології маргаринуСтрембіцький, Віктор Юрійович; Strembitskyi, Viktor
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва сиркового десертуСтах, Богдан Євгенович; Stakh, Bohdan
2024Аналіз та удосконалення технології солоної морської рибиТимченко, Станіслав Ігорович; Timchenko, Stanislav
2024Аналіз та удосконалення технології варених ковбасСидоренко, Олександр Олегович; Sydorenko, Oleksandr
2024Аналіз та удосконалення технології сичужних сирівСеменов, Владислав Вячеславович; Semenov, Vladislav
2024Aналіз та удосконалення технології пюре із шпинатуФедоришин, Володимир Володимирович; Fedoryshyn, Volodymyr
2024Aналіз та удосконалення технології каші швидкого приготуванняШулько, Анна Іванівна; Shulko, Anna
2024Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоївРева, Роман Олександрович; Reva, Roman
2024Аналіз та удосконалення технології халвиСалабай, Андрій Васильович; Salabai, Andrii
2024Аналіз та удосконалення технології плодів моченихСаган, Іван Ярославович; Sahan, Ivan
2024Аналіз та удосконалення технології твердого сируЧепурний, Ярослав Русланович; Chepurnyi, Yaroslav
2024Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбасПташніченко, Віталій Олександрович; Ptashnichenko, Vitaliy
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва рибних пресервівПетровський, Володимир Сергійович; Petrovsky, Volodymyr
2024Аналіз та удосконалення технології кукурудзяних пластівцівПашинський, Ярослав Юрійович; Pashinsky, Yaroslav
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва лавашівМікерін, Владислав Юрійович; Mikerin, Vladislav
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва спирту-сирцю за використання сучасних ферментних препаратівМенчинський, Костянтин Віталійович; Menchynskyi, Kostiantyn
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва круасанівЯрмоленко, Валерій Костянтинович; Yarmolenko, Valeriy
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва посічених напівфабрикатівЯнюк, Тарас Олегович; Yaniuk, Taras
2024Аналіз та удосконалення технології виробництва ігристого вина ПетНатШтика, Олександр Олександрович; Shtyka, Oleksandr
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 315