Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 35.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіЛуцишина, Олена Михайлівна; Lutsyshyna, Olena
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»Опанасенко, Ігор Іванович; Opanasenko, Ihor
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіКапиця, Станіслав Юрійович; Kapytsia, Stanislav
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської областіКуцаєнко, Віталій Валентинович; Kutsaіenko, Vitalіі
2022Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської областіКузьменко, Родіон Григорович; Kuzmenko, Rodion
2022Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської областіСіманайть, Кароліна Вікторівна; Simanait, Karolina