Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6928
Назва: Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»
Інші назви: Analysis and improvement of production of returns raw materials in RISC "WIMM-BILL-DANN-Ukrain
Автори: Опанасенко, Ігор Іванович
Opanasenko, Ihor
Ключові слова: знежирене молоко;ретентат;нормалізація;білок;молоко;кефір;skim milk;retentate;normalization;protein;milk;kefir
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Опанасенко І. І. Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / І. І. Опанасенко; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква, 2020 .- 59 с.
Короткий огляд (реферат): Здійснено аналіз потреби населення у білкових продуктах. Знайдено доцільність використання для збагачення молочних продуктів молочних білкових концентратів. Запропоновано удосконалення технології молока «Білкового» та кефіру «Білкового» за рахунок використання у рецептурі ретентату. Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Здійснено удосконалений розрахунок нормалізації сировини.
Опис: The analy sis of the population's need for protein products is carried out. The expediency of using milk protein concentrates for enrichment of dairy products has been found. It is proposed to improve the technology of milk "Bilkovyy" and kefir "Bilkovyy" through the use of retentate in the recipe. Product calculation of products is carried out. An improved calculation of rawmaterial normalization is performed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6928
УДК: 637.146
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyrobnytstvo_produkts.pdf195,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.