Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 131.
назад
1
2
3
4
5
...
14
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Луцишина, Олена Михайлівна
;
Lutsyshyna, Olena
2020
Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Варченко, Марія Миколаївна
;
Varchenko, Mariia
2020
Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»
Опанасенко, Ігор Іванович
;
Opanasenko, Ihor
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Гапич, Ірина Володимирівна
;
Hapych, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області
Вовченко, Тетяна Вікторівна
;
Vovchenko, Tetyana
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської області
Капиця, Станіслав Юрійович
;
Kapytsia, Stanislav
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської області
Куцаєнко, Віталій Валентинович
;
Kutsaіenko, Vitalіі
2022
Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області
Кузьменко, Родіон Григорович
;
Kuzmenko, Rodion
2022
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської області
Сіманайть, Кароліна Вікторівна
;
Simanait, Karolina
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Artemova, Kateryna
1
Arutyunov, Artem
1
Babich, Zhanna
1
Bachinsky, Igor
1
Batenko, Tamara
1
Belov, Vladyslav
1
Biloshitska, Olga
1
Borschevsky, Vladyslav
.
далі >
Тема
36
technology
36
технологія
16
equipment
16
обладнання
13
raw materials
13
сировина
10
economic efficiency
10
економічна ефективність
10
продуктовий розрахунок
8
organoleptic indicators
.
далі >
за датою випуску
96
2023
19
2022
15
2020
1
2019
Has File(s)
131
true
Тип матеріалу
131
Кваліфікаційні роботи