Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 19.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської області
Капиця, Станіслав Юрійович
;
Kapytsia, Stanislav
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської області
Куцаєнко, Віталій Валентинович
;
Kutsaіenko, Vitalіі
2022
Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської області
Кузьменко, Родіон Григорович
;
Kuzmenko, Rodion
2022
Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської області
Сіманайть, Кароліна Вікторівна
;
Simanait, Karolina
2022
Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської області
Трачук, Валерія Олегівна
;
Trachuk, Valeriia
2022
Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської області
Кобрін, Анжеліка Олегівна
;
Kobrin, Angelika
2022
Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції
Козлов, Максим Євгенійович
;
Kozlov, Maksym
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області
Ярмоленко, Вадим Олександрович
;
Iarmolenko, Vadym
2022
Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»
Кульбаченко, Юлія Леонідівна
;
Kulbachenko, Yulia
2022
Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhii
Перегляд
Автор
1
Gerasevych, Halyna
1
Iarmolenko, Vadym
1
Kapytsia, Stanislav
1
Kobrin, Angelika
1
Kozlov, Maksym
1
Kulbachenko, Yulia
1
Kutsaіenko, Vitalіі
1
Kuzmenko, Rodion
1
Liubchenko, Vasyl
1
Martych, Vladyslav
.
далі >
Тема
5
technology
5
технологія
3
equipment
3
live weight
3
жива маса
3
обладнання
2
breed
2
compound feed
2
milk productivity
2
pigs
.
далі >
Has File(s)
19
true
Тип матеріалу
19
Кваліфікаційні роботи