Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 19.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіКапиця, Станіслав Юрійович; Kapytsia, Stanislav
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ТОВ "Антонівський м'ясокомбінат" Київської областіКуцаєнко, Віталій Валентинович; Kutsaіenko, Vitalіі
2022Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської областіКузьменко, Родіон Григорович; Kuzmenko, Rodion
2022Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської областіСіманайть, Кароліна Вікторівна; Simanait, Karolina
2022Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської областіТрачук, Валерія Олегівна; Trachuk, Valeriia
2022Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської областіКобрін, Анжеліка Олегівна; Kobrin, Angelika
2022Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукціїКозлов, Максим Євгенійович; Kozlov, Maksym
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2022Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yulia
2022Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii