Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5092
Title: Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності
Other Titles: Agri-food products in quality and safety coordinates
Authors: Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Keywords: харчова промисловість;Food Industry;фальсифікована продукція;counterfeit products;безпечність харчових продуктів;food safety
Issue Date: 2011
Publisher: Міністерство аграрної політики України, Інститут аграрної економіки УААН
Citation: Крисанов Д. Ф. Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності / Д.Ф. Крисанов // Економіка АПК. – 2011. – №. 1. – С. 12-19.
Abstract: Проблема забезпечення якості й безпечності харчової продукції, її відповідності за бактеріологічними і мікробіологічними показниками, дотримання технології та санітарно-гігієнічних вимог при приготуванні гарячої їжі набула непереоціненного значення й стала асоціюватися як першочергова і базова умова існування людини.
Description: The problem of ensuring the quality and safety of food products, its compliance with bacteriological and microbiological indicators, compliance with technology and sanitary and hygienic requirements in the preparation of hot food has become invaluable value and began to be associated as the primary and basic condition of human existence.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5092
metadata.dc.identifier.udc: 338.432
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agroprodovolcha_produkciya.pdf353,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.