Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5092
Назва: Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності
Інші назви: Agri-food products in quality and safety coordinates
Автори: Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Ключові слова: харчова промисловість;Food Industry;фальсифікована продукція;counterfeit products;безпечність харчових продуктів;food safety
Дата публікації: 2011
Видавництво: Міністерство аграрної політики України, Інститут аграрної економіки УААН
Бібліографічний опис: Крисанов Д. Ф. Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності / Д.Ф. Крисанов // Економіка АПК. – 2011. – №. 1. – С. 12-19.
Короткий огляд (реферат): Проблема забезпечення якості й безпечності харчової продукції, її відповідності за бактеріологічними і мікробіологічними показниками, дотримання технології та санітарно-гігієнічних вимог при приготуванні гарячої їжі набула непереоціненного значення й стала асоціюватися як першочергова і базова умова існування людини.
Опис: The problem of ensuring the quality and safety of food products, its compliance with bacteriological and microbiological indicators, compliance with technology and sanitary and hygienic requirements in the preparation of hot food has become invaluable value and began to be associated as the primary and basic condition of human existence.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5092
УДК: 338.432
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
agroprodovolcha_produkciya.pdf353,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.