Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706
Title: Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах
Other Titles: The problem of food listeriosis in modern conditions
Authors: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Keywords: лістеріоз;Listeria monocetogenes;харчові продукти;молочні продукти;безпечність харчування;listeriosis;food;dairy products;food safety
Issue Date: 2011
Publisher: Луганський національний аграрний університет
Citation: Димань Т.М. Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Науковий вісник Луганського національного аграрного унверситету. Серія "Ветеринарні науки" .– Луганськ: «Елтон -2», 2011 .– № 31 .– С. 33–36.
Abstract: Частота виділення Listeria monocetogenes у сирому молоці становить 7,3 %. Метод ПЛР дозволяє провести детекцію збудника впродовж 36 годин.
Description: The frequency of Listeria monocetogenes in raw milk is 7.3%. The PCR method allows the detection of the pathogen for 36 hours.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706
metadata.dc.identifier.udc: 579.869.1.083.18
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problema_kharchovoho.pdf956,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.