Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706
Назва: Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах
Інші назви: The problem of food listeriosis in modern conditions
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: лістеріоз;Listeria monocetogenes;харчові продукти;молочні продукти;безпечність харчування;listeriosis;food;dairy products;food safety
Дата публікації: 2011
Видавництво: Луганський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Науковий вісник Луганського національного аграрного унверситету. Серія "Ветеринарні науки" .– Луганськ: «Елтон -2», 2011 .– № 31 .– С. 33–36.
Короткий огляд (реферат): Частота виділення Listeria monocetogenes у сирому молоці становить 7,3 %. Метод ПЛР дозволяє провести детекцію збудника впродовж 36 годин.
Опис: The frequency of Listeria monocetogenes in raw milk is 7.3%. The PCR method allows the detection of the pathogen for 36 hours.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4706
УДК: 579.869.1.083.18
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problema_kharchovoho.pdf956,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.